Om oss

Vi som driver massagebanken.se är utbildade hälsoutvecklare och har själva arbetat med massage. Massagebanken.se är en del av HSweden AB som grundades 2007 i Norrköping. Vår målsättning är att erbjuda högkvalitativa produkter till rätt pris för dig som jobbar med massage och friskvård.  

Massagebanken.se är licensierad återförsäljare för världens största tillverkare av massagebänkar. Sedan starten 2007 har vi sålt över 4000 massagebänkar och har över 9000 nöjda kunder, både företag, skolor och privatpersoner, runt om i Sverige.

Nyckeln till vår framgång är vårt stora personliga engagemang under hela processen – från produktutveckling och inköp till kundkontakt. Vi ställer höga krav på både oss själva och produkterna vi säljer och jobbar ständigt för att bli bättre och erbjuda våra kunder bästa möjliga service. När du köper en produkt från oss ska du känna dig trygg att både priset och kvalitén är den bästa. Därför erbjuder vi prisgaranti samt upp till 10 års garanti på våra produkter.

Alla våra produkter är kvalitets-testade och CE-märkta. Dessutom erbjuder vi 30 dagars öppet köp på alla våra produkter.

 

Mvh

Teamet på Massagebanken.se